MALZEMELER:
-100 gr. balık yumurtası
-2 dilim bayat ekmek içi
-1 kahve fincanı süt
-1 su bardağı zeytinyağı
-2 çay kaşığı kırmızı biber
-1- 2 limon suyu
-Tuz
YAPILIŞI:
1- Porselen bir kaseye bayat ekmek içi ufalanır.
2- Kaynar bir fincan süt konur karıştırılır.
3- Balık yumurtasının zarları çıkarılıp sütlü ekmeğe katılır; küçük taneler kayboluncaya kadar karıştırılır.
4- Kaşık kaşık zeytinyağı, limon suyu ilave edilir.
5- Tuz ve kırmızı biber katılıp karıştırıldıktan sonra tabağa alınır.
6- Üzeri isteğe göre süslenir.
KISA BİLGİ:
Konserve kutularının alt ve üst yüzeyleri şişkinse o konserve bozuktur; satın almayınız.
TARAMA
Perşembe, Eylül 20, 2007
|
Etiketler:
Kategorilenmemiş
|
This entry was posted on Perşembe, Eylül 20, 2007
and is filed under
Kategorilenmemiş
.
You can follow any responses to this entry through
the RSS 2.0 feed.
You can leave a response,
or trackback from your own site.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder