MALZEMELER:
-1 su bardağı küçük doğranmış KÜLTÜR MANTARI
-6 su bardağı et suyu
-1 adet soğan
-2 çorba kaşığı sıvı yağ
-2 çorba kaşığı un
-1 su bardağı süt
YAPILIŞI:
1- Küçük doğranmış soğan yağda hafifçe sarartılır. Un konur, birkaç kez karıştırılır.
2- Yıkanıp küçük doğranmış mantar ve et suyu ilavesiyle pişirilir.
3- Sofraya alınmadan süt ilave edilir.
Not: Mantar, faydalı bir besindir. Ancak tabiatta bulunan mantarların zehirsiz olanını ayırdetmek çok zordur. Bu bakımdan mutlaka KÜLTÜR MANTARI kullanmalıdır.
MANTAR ÇORBASI
Çarşamba, Eylül 19, 2007
|
Etiketler:
Kategorilenmemiş
|
This entry was posted on Çarşamba, Eylül 19, 2007
and is filed under
Kategorilenmemiş
.
You can follow any responses to this entry through
the RSS 2.0 feed.
You can leave a response,
or trackback from your own site.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder